Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Приватбанк депозити 2015. Як забрати депозит з Приватбанку?

Усі ділові люди користуються принципом «гроші повинні приносити прибуток». Вкладення коштів на банківські депозити є одним з найпростіших способів накопичення грошей.

ПриватБанк депозити 2015

Для своїх клієнтів ПриватБанк в 2015 пропонує наступні депозити:

  • Депозит-плюс;
  • Стандарт;
  • Приват-вклад;
  • Скарбничка;
  • До запитання.

Прибутковість вкладу залежить від розміру, строку договору і процентної ставки депозиту від Приватбанку.

Замовити онлайн послугу накопичення копілка від Приватбанку можна на цій сторінці

Депозити відкриваються на термін від місяця до року, для нерезидентів України термін внеску не може бути менше 6 місяців. Валютні договору оформляються не менш ніж на рік. Депозити автоматично продовжуються банком на новий термін, при цьому процентна ставка може бути збільшена на 0,5% або вклад разом з нарахованими відсотками переводиться у депозит «до запитання» зі ставкою 1% і можливістю в будь-який час зняти кошти.

Вкласти кошти можна в національній валюті, доларах США і євро. Виняток становить депозит «Копилка», який відкривається лише в гривні. Розмір депозитних ставок Приватбанку залежить від обраної валюти.

ПриватБанк депозити процентні ставки

Для вкладів, відкритих в гривні, ставка варіюється від 8,5% до 23%. Найменша ставка діє для «Приват-вкладу», але в той же час вкладники мають можливість необмежену кількість разів поповнювати рахунок і знімати кошти. При цьому не стягується комісія за зняття частини вкладу і ставка не знижується. Найбільша процентна ставка діє для вкладників пакету «Депозит плюс»: від 20 % річних при терміні вкладу один місяць до 23% річних при укладенні договору на один рік, частина відсотків депозиту Приватбанку зараховується на рахунок «Бонус Плюс» (2% - для гривневих вкладів).

Читате також Як дізнатися скільки грошей на скарбничці ПриватБанку?

Для валютних вкладів ПриватБанк депозитні ставки встановлює на рівні 5 % - 11,5 %.

Одним з найпоширеніших є депозит «Копилка». Вкладників приваблює висока відсоткова ставка (20%), відсутність мінімальної суми вкладу та різні варіанти поповнення.

Читате також Як перевести гроші зі скарбнички на картку ПриватБанку

ПриватБанк депозити відсотки нараховуються щомісяця, для депозиту «Скарбничка» щодня, але забрати їх можна лише по закінченню терміну вкладу разом з вкладеною сумою або при достроковому знятті коштів отримати частину нарахованих відсотків.

Депозити Приватбанку для пенсіонерів

ПриватБанк не вводив вікові обмеження для вкладників банку, але не кожен пенсіонер має вільної сумою, щоб покласти її на депозит. Пенсіонери, що отримують пенсію по карті від Приватбанку, мають додаткові можливості. На залишок коштів на картковому рахунку, що перевищує 100 грн., нараховується 3% річних, крім того, для пенсіонерів доступний депозит від Приватбанку «Скарбничка», який дозволяє відкладати незначні суми, наприклад, здачу від покупки або певну суму зараховану на картку пенсії.

Замовити онлайн послугу накопичення копілка від Приватбанку можна на цій сторінці

Як забрати депозит з Приватбанку

По закінченню терміну дії депозитного договору існують дві можливості: продовжити договір або забрати вклад разом з нарахованими відсотками. Закрити депозит можна у відділенні банку або онлайн. Для того щоб забрати депозит з банку з допомогою програми Приват24 потрібно виконати наступну послідовність дій:

  • авторизуватися в програмі;
  • відкрити меню «депозити» і вибрати вкладку «мої депозити»;
  • у вікні вибрати потрібний депозит і натиснути кнопку «далі»;
  • у наступному вікні можна ознайомитися з інформацією за вкладом і натиснути кнопку «розірвати депозит»;
  • далі необхідно вказати причину розірвання і картку, на яку будуть зараховані гроші, і ще раз натиснути «розірвати депозит»;
  • ввести код, отриманий в смс-повідомленні і натиснути кнопку «готово». Гроші зарахуються на карту протягом декількох хвилин.

При достроковому розірванні депозитного договору, значна частина нарахованих відсотків буде загублена.

Поделитесь материалом со своими друзьями: