Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Поповнення рахунку київстар через Приватбанк (поповнити рахунок через банківську карту)

Власникам мобільних телефонів більше не потрібно ламати голову, де придбати ваучер поповнення рахунку Київстар через ПриватБанк став доступний не лише клієнтам банку, а поповнюваний номер не обов'язково повинен бути прив'язаний до банківської карти. Крім того, поповнити Київстар ПриватБанк можна не виходячи з дому.

Як поповнити рахунок Київстар в Приватбанку

Поповнення Київстар через ПриватБанк можливо наступними способами:

  • у відділенні банку;
  • через термінал самообслуговування;
  • з допомогою банкомату;
  • через програму інтернет-банкінгу Приват24;
  • в інтернет-терміналі;
  • у сервісі поповнення рахунків банку;
  • за допомогою смс-повідомлень або мобільного додатку смс-банкінг.

Читайте також Як поповнити рахунок МТС через Приватбанк з банківської картки?

При поповненні Київстар через ПриватБанк яким із способів, підключаються всі послуги, що і при поповненні ваучером.

Онлайн поповнення рахунку Київстар ПриватБанк

Швидко поповнити рахунок Київстар через банківську карту Приватбанку можна за допомогою програми Приват24. Для цього необхідно авторизуватись у програмі та на головній сторінці вибрати меню «поповнити» та заповнити усі необхідні поля. Також можна вибрати меню «всі послуги» ® «послуги зв'язку» ® «поповнення телефону». Далі ввести номер телефону, суму поповнення та картку, з якої необхідно провести платіж.

Скориставшись цілодобовим інтернет-терміналом на сайті http://privatbank.co.ua/popolnit-kievstar.php клієнти Приватбанку поповнити Київстар " зможуть без додаткових реєстрацій і комісій. Сервіс доступний як для контрактних абонентів, так і обслуговуються по передоплаті. Для того щоб внести гроші, необхідно ввести номер телефону, суму та натиснути «сплатити». У вікні заповнити дані карти, а саме: номер картки, термін її дії та CVV-код, і підтвердити оплату. Гроші надійдуть на рахунок протягом декількох хвилин.

Читайте також Як покласти гроші на картку ПриватБанку

Аналогічну послідовність дій необхідно виконати для поповнення рахунку Київстар через ПриватБанк за допомогою сервісу поповнення рахунків https://secure.privatbank.ua/ru/company/kyivstar.

ПриватБанк поповнити рахунок Київстар за допомогою мобільного телефону

З допомогою банківської карти Приватбанку поповнити рахунок Київстар можна без доступу до інтернету, перебуваючи в будь-якому місці, де доступна мобільний зв'язок. Для цього достатньо надіслати смс-повідомлення на безкоштовний номер 10060 з текстом: pay11+1111+0971234567, де 11 - сума поповнення, 1111 - чотири останні цифри банківської картки, з якої будуть списані кошти, 0971234567 - номер поповнюваного телефону.

Читайте також Як оплатити Укртелеком через Приват 24

Користувачам мобільного додатку смс-банкінг для виконання цієї операції потрібно вибрати команду «поповнити телефон», ввести номер і суму поповнення.

Оплата послуг мобільного зв'язку в терміналах і банкоматах

Поповненням рахунку Київстар через термінали Приватбанку можуть скористатися всі абоненти оператора зв'язку незалежно від наявності банківської карти. На моніторі термінала необхідно відкрити меню «популярні» і вибрати «Київстар», далі слідувати підказкам системи. Внести гроші можна готівкою і списати з карти.

Читайте також Переказ ВебМані на картку ПриватБанку. Зручно і вигідно

Для проведення операції в банкоматі потрібно вибрати меню «оплата послуг мобільного зв'язку», необхідного оператора, ввести номер телефону та суму поповнення. Гроші зараховуються на рахунок протягом двох-трьох хвилин.

Поделитесь материалом со своими друзьями: