Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Перевірка балансу картки Приватбанку за допомогою мобільного телефону

Мобільні телефони міцно увійшли в наше життя. Сучасні пристрої є не тільки засобами зв'язку, вони мають безліч різних додаткових функцій. Використовуючи телефон можна дивитися фільми, грати, слухати музику, виходити в інтернет і здійснювати банківські операції. Відправивши смс або набравши короткий номер можна перевірити баланс картки Приватбанку.

Як дізнатися баланс картки Приватбанку через телефон

Перевірити баланс картки Приватбанку через телефон можна наступними способами:

  • відправити смс-повідомлення на спеціальний номер;
  • зателефонувати у службу підтримки клієнтів;
  • підключити послугу смс-інформування;
  • скористатися мобільним додатком Приват24.

Читайте також Кілька способів перевірити баланс картки Приватбанку

Як дізнатися баланс картки Приватбанку через смс

Служба підтримки клієнтів Приватбанку працює цілодобово, тому перевірити баланс картки Приватбанку через смс-повідомлення можна в будь-який зручний час. Для цього потрібно відправити смс-запит на номер 10060 з текстом 1111, де 1111 – останні чотири цифри номера банківської картки. Ціна відправки смс – відповідно вартості повідомлень у чинному тарифному пакеті оператора мобільного зв'язку.

протягом декількох хвилин на телефон надійде повідомлення з повідомленням про суму доступних коштів на картці.

Читайте також Поповнення рахунку київстар через Приватбанк (поповнити рахунок через банківську карту)

Дзвінок на безкоштовну лінію – швидкий спосіб дізнатися баланс на карті

Для того щоб дізнатися баланс картки Приватбанку через телефон потрібно набрати номер сервісного центру банку – 3700. Автоматична служба повідомить абоненту про те, що з ним зв'яжуться через три хвилини. Після прийняття відповідного дзвінка необхідно керуватися голосовими підказками системи: вибрати меню «баланс карти» і ввести останні чотири цифри.

Після введення необхідної комбінації цифр система повідомить баланс карти, кількість доступних бонусів, кредитний ліміт, і розмір мінімального платежу для погашення заборгованості.

Читайте також Як заблокувати картку Приватбанку через інтернет (як дізнатися заблокована карта)

СМС-інформування як альтернатива перевірці балансу картки Приватбанку

Питання як перевірити баланс картки Приватбанку через смс відпаде, якщо підключити послугу смс-інформування. Для карток «Універсальна», «Ключ до рахунку», «Паливна», «Корпоративна» і для карток класу Gold послуга підключається автоматично на основний телефон власника картки після її активації. Для інших карт послуга підключається через Приват 24 або за допомогою смс-повідомлення на номер 10060 з текстом SMSON+1111, де 1111 – чотири останні цифри картки. Після активації послуги при будь-якому руху коштів у сумі від 50 грн. на мобільний телефон буде приходити повідомлення з повідомленням про витрати або надходження коштів на картку і сумою доступних засобів.

Читайте також Вивести яндекс гроші на карту приватбанка приват 24

Як дізнатися баланс карти за допомогою мобільної версії Приват24

Клієнтам Приватбанку доступна можливість перевірити баланс карти з допомогою мобільного додатку Приват24. Додаток працює на пристроях з операційною системою Android і IOS. Для перевірки балансу достатньо пройти процедуру авторизації і увійти в програму.

Поделитесь материалом со своими друзьями: