Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Перевірка балансу картки через інтернет сервіс Приват 24

Приват 24 найпопулярніший банківський сервіс, розроблений фахівцями Приватбанку для зручності клієнтів. За допомогою Приват 24 можна перевірити баланс картки, поповнити рахунок мобільного телефону, сплатити комунальні послуги та інтернет, перевести гроші з картки на картку.

Читайте також Поповнення рахунку київстар через Приватбанк (поповнити рахунок через банківську карту)

Як за допомогою Приват24 Україна дізнатися баланс карти

Для того, щоб за допомогою програми Приват 24 перевірити баланс картки потрібно виконати кілька нескладних кроків:

  • Пройти авторизацію на сайті. Для цього у відповідні поля потрібно ввести логін і персональний пароль. Для незареєстрованих користувачів для початку потрібно пройти процедуру реєстрації;
  • Після ідентифікації клієнта системою, відкриється вікно, у яке необхідно вести динамічний пароль, який прийде на основний номер телефону клієнта. Після чого буде здійснено вхід в особистий кабінет власника карти.
  • У вікні потрібно вибрати вкладку «Мої рахунки». У лівому верхньому куті відкриється список всіх доступних карт. Біля найменування кожної карти зазначається її баланс із зазначенням часу та дати оновлення інформації.
  • Більш детальну інформацію про стан рахунку можна отримати натиснувши на назві потрібної карти. У вікні відображається інформація про кредитний ліміт, доступних засобах на карті і про кількість власних коштів. Нижче приводиться виписка за рахунком за останній місяць і вказується загальна сума приходу і витрати по карті за вказаний період.

Читайте також Кілька способів перевірити баланс картки Приватбанку

Як з допомогою мобільного додатку Приват 24 Україна перевірити баланс карти

Для того щоб за допомогою Приват 24 перевірити баланс картки не обов'язково мати доступ до комп'ютера, достатньо скористатися мобільним додатком. Додаток розроблене для смартфонів на базі Android і IOS.

Щоб через ПриватБанк24 перевірити баланс карти за допомогою мобільного телефону необхідно авторизуватися в додатку і увійти в особистий кабінет. У вікні з'явиться список всіх відкритих карток клієнта. Поруч з найменуванням карти вказується її баланс.

При виборі потрібної картки відкривається виписка, яка відображає доступний баланс і рух коштів по рахунку за останній місяць.

Читайте також Перевірка балансу картки Приватбанку за допомогою мобільного телефону

Як дізнатися баланс картки через офіційний сайт Приватбанку

На офіційному сайті Приватбанку наводиться не тільки інформація про кредитні та депозитні програми банку, про карти, платежі і переклади та різних послугах банку, але і реалізована можливість для власників пластикових карт перевірити їх баланс.

Для того щоб перевірити баланс карти потрібно в поля, розташовані в лівому верхньому куті сторінки ввести номер мобільного телефону та особистий пароль. Після цього клієнт буде перенаправлений в особистий кабінет в сервісі інтернет-банкінгу Приват 24. На сторінці з'явиться перелік всіх карт клієнта з зазначенням необхідної інформації по картковому рахунку: баланс картки, кредитний ліміт, кількість доступних бонусів у програмі «Бонус плюс» і сума заборгованості за кредитом.

Читайте також Як перевести гроші на карту (рахунок) Приватбанку?

Ця послуга доступна тільки для зареєстрованих в Приват 24 користувачів. Якщо клієнт з якихось причин не може перевірити баланс картки через Приват 24 або не бажає реєструватися в сервісі інтернет-банкінгу, банк надає можливість перевірити баланс іншими способами:

  • зателефонувавши на сервісний центр банку за телефоном 3700;
  • відправивши смс з текстом 1111 на номер 10060, де 1111 – чотири останні цифри номера карти, баланс якої потрібно дізнатися;
  • вибравши меню «баланс по карті» в банкоматі або терміналі самообслуговування;
  • оператора в найближчому відділенні Приватбанку.

Поделитесь материалом со своими друзьями: